уторак , 20. априла 2021.
Насловна / Вести / Позив милионерима из Српске листе

Позив милионерима из Српске листе

Партија косовских Срба позива милионере из Српске листе да зарад опстанка Српског народа на КиМ, донирају део свог илегалног иметка, стеченог пљачком тог истог народа како би Срби имали барем кору хлеба и основне услове за живот. Поштована господо из Српске листе, “ваши” милиони неће значити ништа на предстојећим изборима, јер на изборима 6 октобра Срби не бирају материјално најбогатије међу нама, већ оне који су доследни у борби за очување Срба на Косову по сваку цену и у свим околностима па и у околностима претњи и уцена које долазе из Српске листе.

За нас ће 6 октобра гласати слободномислећи срби, који неће до свог бирачког места морати да путују аутобусима из Крагујевца нити ће морати да устају из гроба како би подржали гробарску политику Српске напредне странке, политику која је Србе јужно од Ибра отписала и закопала дубоко у како сами кажу великој Албанији.

Наш капитал за разлику од ваших милиона није упитан и наш капитал су деца за коју се боримо и преци које нисмо и нећемо обрукати никаквом поделом Косова и испијањем шампањца са Рамушем Харадинајем, вашим коалиционим партнером.

ПКС

Погледајте и ову вест

Партија косовских Срба на РТВ „Мир“

Погледајте видео