уторак , 20. априла 2021.
Насловна / Вести / Кршење Устава Републике Србије и обмањивање Срба са Косова

Кршење Устава Републике Србије и обмањивање Срба са Косова

Јучерашњи позив в.д. директора канцеларије за КиМ Марка Ђурића није ништа мање него кршење Устава Републике Србије и лагање Срба са Косова што и јесте пракса кадрова СНС-а.

Срби на Косову врло добро знају да су избори заказани за недељу 19. 05. 2019. избори заказани по законима и у оквирима изборног права Републике Косово и покушај да се гласање на тим изборима представи као победа српског народа је сраман и омаловажава интелигенцију нормалних грађана Србије.

Наиме ниједна српска политичка опција никада до сад на те изборе није учествовала из љубави и убеђења да су они нешто добро за Србе на Косову већ из знања да су једини који се на Косову одржавају и да других избора нема.

Срби на Косову су довољно политички писмени и у стању да разликују издајнике и поданике који су партнери Рамуша Харадинаја (Српска листа) и Србе којима власт није на првом месту и који не трче на све изборе зарад фотеље у Приштини па макар те Србе званични Београд свакодневно називао најпогрднијим именима.

Срби са Косова засигурно не верују издајничком режиму из Београда али немају другог избора нити права да кажу шта мисле и шта подржавају јер се за слободно мишљење и реч на Косову губи посао, стипендија, социјална помоћ, добијају се бомбе на кућном прагу, рафали и запаљени аутомобили.

Оног тренутка када нестане спрега притисака, претњи и уцена иза којих стоје моћни политички кругови из Београда, истог тог тренутка неће бити потребно да Марко Дјурић из Београда и њему слични учи Србе како и за кога да гласају већ ће Срби сами и часно изабрати своје представнике који ће српском народу на Косову подносити рачуне, а не канцеларији за КиМ и криминалцима подржаним од стране Београда.

ПКС

Погледајте и ову вест

Партија косовских Срба на РТВ „Мир“

Погледајте видео